Kurum Adı : Gümüşsuyu Ortaokulu
Faks : 0
WEB Adresi : http://eyupgumussuyuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mahallesi Ordu Caddesi Bestekar ibrahimağa Sokak No2 Eyüp İstanbul

VİZYON
Eğitimde başarıları ve güzel ahlaklı örnek davranışları ile çevresinin gelişimine katkıda bulunan örnek bir eğitim müessesi olmak.

MİSYON
Atatürk ilke ve inkılâplarına, TC Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, ahlaki ve toplumsal değerlere sahip; ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazanmalarını sağlamak.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:00 - 12:40
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 1 KM
Ulaşım : Edirnekapı Metrobüs durağından kalkan Pazariçi minibüsleri okulun yanına kadar gelmektedir.Ayrıca Topkapı ve Aksaray´dan kalkan Pazariçi minibüsleri okulumuza kadar gelir.Eyüp sahil yolundan ise eski Eyüp SSK Hastanesi(Eyüp Devlet Hastanesi)durağından 100 metre yukarıdadır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Merkez Mah.Ordu Cad.Bestekar İbrahimağa Sok. No:2 EYÜP/İSTANBUL