Gümüşsuyu Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde başarıları ve güzel ahlaklı örnek davranışları ile çevresinin gelişimine katkıda bulunan örnek bir eğitim müessesi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına, TC Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, ahlaki ve toplumsal değerlere sahip; ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazanmalarını sağlamak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğrenci ve Öğretmen servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SIFIR ATIK PROJESİ, VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ

WEB - https://eyupgumussuyuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. ALTIN ORDU (ORDU) CAD. GÜMÜŞSUYU ORTAOKULU BLOK NO: 28/1 İÇ KAPI NO: 1 EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Merkez Mah. Altınordu Cad. No:28/1 EYÜPSULTAN/İSTANBUL

Ulaşım Edirnekapı Metrobüs durağından kalkan Pazariçi minibüsleri okulun yanına kadar gelmektedir.Ayrıca Topkapı ve Aksaray´dan kalkan Pazariçi minibüsleri okulumuza kadar gelir.Eyüpsultan - Alibeyköy yolu üzerindeki Mövenpick Otel (Çeltik) durağında inip 200 m yokuş çıkarak okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 KM